Aantrekkelijke last minute vakantieappartementen Bergen aan Zee!

Als je een geweldig vakantieappartement wilt boeken, moet je in Bergen aan Zee zijn. Sommige vakantieappartementen hebben namelijk in dit pittoreske Noord-Hollandse kustplaatsje uitzicht op zee. Dus bij het krieken van de dag, kijk je recht op de Noordzee. Kijk, dat is nog eens op een uiterst prettige manier wakker worden! Bij het vallen van de avond, duikt ook nog een ander groot voordeel op! Je bent dan namelijk vanuit je huiskamer getuige van een ware sunset! Uiteraard is dat een overdonderende ervaring. De zon kleurt de avond dan op een zeer prettige manier rood, hetgeen onvergetelijke momenten oplevert.

Last minute

Het is natuurlijk fantastisch om vanuit je vakantieappartementje in Bergen aan Zee het Noordzeestrand helemaal te kunnen overzien! Gedurende de dag is het strand van de badgasten. Kinderen proberen het wassende zeewater tegen te houden middels zelfgemaakte zanddammen. Hun ouders drinken ondertussen een koud biertje of een fris wijntje. Als je slim bent ga je niet de volle pond voor een vakantieappartement in Bergen aan Zee betalen, maar probeer je een last minute te scoren. Vaak kun je daar heel veel geld mee besparen!

Vogels 

Op het einde van een stranddag verlaten de strandgasten het strand en wordt het strand weer teruggeven aan de natuur. Voor tal van diersoorten is het strand namelijk een belangrijke habitat. Vogels bijvoorbeeld. De meeste mensen zullen met name meeuwen met de kust associëren. Wereldwijd bestaan er tientallen verschillende soorten meeuwen. De kokmeeuw is een hele grote meeuwensoort die bovendien ook te spotten valt in Bergen aan Zee!

Zeezoogdieren

Naast de vogels zijn voor de kust van Bergen aan Zee ook bij tijd en wijle zeezoogdieren waar te nemen zoals bruinvissen en zeehonden. Bruinvissen zijn niet zoals de naam doet vermoeden vissen, maar het zijn wel degelijk zeezoogdieren.