Aantrekkelijke last minute vakantiehuisjes Bergen aan Zee!

Lang leve de last minutes! Iedereen die de koffers pakt om op vakantie te gaan, wil natuurlijk het liefst zo min mogelijk geld spenderen. De grootste kostenpost voor een vakantie is uiteraard de accommodatie. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de vakantieaccommodaties van Bergen aan Zee. In Bergen aan Zee zijn talloze hotels, vakantiehuizen en vakantieappartementen te boeken. Heel vaak zitten daar last minutes bij en kun je derhalve heel veel geld besparen!

Idyllische kustweg

Bergen aan Zee is een super sfeervol badplaatsje. Bijna idyllisch. Het is net alsof je in een sprookje terecht bent gekomen. Neem bijvoorbeeld de weg naar Bergen aan Zee. Deze weg slingert op een elegante manier door het duinlandschap heen. Het is bovendien geen doorgaande weg, alleen mensen die als reisbestemming het Noord-Hollandse kustplaatsje hebben, rijden over deze weg heen. Bergen aan Zee ligt bovendien niet op een ‘berg’, maar in een fraai ‘dal’. Het dorp ligt feitelijk in een duinkom, een hele grote duinkom! Prachtig.

Mooie omgeving

Naast het feit dat Bergen aan Zee een mooi dorpje is, is óók de omgeving waarin zich het dorpje bevindt van een grootste schoonheid. Bergen aan Zee wordt namelijk geflankeerd door enerzijds de Schoorlse Duinen en anderzijds het Noordhollands Duinreservaat. Het zijn natuurgebieden waar je op een fantastische manier kunt recreëren. Je kunt er onder andere mooie wandelingen en fietstochten maken. De Schoorlse Duinen zijn uniek in Nederland. Het gebied heeft de breedste én hoogste duinen van ons land. De totale breedte bedraagt 5 kilometer en telt talloze duinen die royaal boven de 50 meter uitstijgen. Het is een geweldige ervaring om daarin te vertoeven!