header image
 

Duinhuisjes

Vakantiehuisjes in de duinen worden duinhuisjes genoemd. Het is fantastisch om in de duinen te verblijven. Je bent midden in de natuur. Duinhuisje zijn op verschillende plekken langs de kust van Nederland te huur. Ze zijn te vinden in de duinen van Bergen aan Zee, Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, Callantsoog, Ameland, Nieuw-Bad en Katwijk aan Zee.

Duinhuisjes Zandvoort

De duinhuisjes van Zandvoort zijn een lust voor het oog. Zandvoort is één van de bekendste kustplaatsen van Nederland. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van het circuit. De luxe duinhuisjes van Zandvoort zijn van alle gemakken voorzien. Het Noordzeestrand bevindt zich op steenworp afstand van de duinhuisjes.

Duinhuisjes Bloemendaal aan Zee

Slapen in de duinhuisjes van Bloemendaal aan Zee is een droom die uitkomt. Bloemendaal aan Zee is één van de mooiste badplaatsen van Noord-Holland én van Nederland. Op het strand kun je lekker eten en drinken in hippe strandpaviljoens. In de zomer is het Bloemendaalse strand het decor van gezellige feesten. 

Duinhuisjes Callantsoog

De duinhuisjes van Callantsoog liggen op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Callantsoog is een gezellig en gemoedelijk kustplaatsje. De omgeving is van een grote schoonheid. Callantsoog ligt niet ver van Den Helder af. Het is de moeite waard om dé marinestad van Nederland te bezoeken. Je kunt ook vanuit Den Helder de veerboot naar Texel nemen.

Duinhuisjes Ameland

Overnachten in een duinhuisje op Ameland is avontuurlijk. Ameland is een prachtig Waddeneiland met een overweldigende natuur. Op het eiland wemelt het van de vogels. Ideaal voor vogelspotters. Ameland is het hele jaar door een interessante bestemming. In de herfst kun je er getuige zijn van najaarsstormen. Tijdens de zomer kun je er fijn vertoeven op het strand. 

Duinhuisjes Nieuwvliet-Bad

De duinhuisjes van Nieuwvliet-Bad staan in de duinen van Zeeuws-Vlaanderen. Het landschap van Zeeuws-Vlaanderen is mooi. Je komt er helemaal tot rust. Het is ook leuk om een bezoekje te brengen aan België. Steden als Gent en Antwerpen liggen niet ver weg. Gent kan bogen op een mooie architectuur. In Antwerpen kun je heerlijk eten in gezellige restaurants. 

Duinhuisjes Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee is een echte badplaats het hele gezin: jong en oud zal zich er vermaken. Het is leuk om in Katwijk aan Zee een duinhuisje te huren. Katwijk aan Zee is een echt vissersplaatsje. Katwijk aan Zee heeft echter geen haven. De Katwijkse vissersvloot ligt derhalve afgemeerd in de haven van IJmuiden.

Ook in Julianadorp aan Zee kun je duinhuisjes huren. Je kunt daar ook slapen in strandhuisjes. Ook op het strand van Bergen aan Zee kun je overnachten in strandhuisjes.