header image
 

Bingo spelen

Bingo spelen is iets wat veel mensen met enige regelmaat doen. Oók gedurende de vakantietijd in Bergen aan Zee. Het spelen van Bingo kan heel ontspannend zijn; je komt erdoor tot rust. Veel mensen associeren Bingo met mensen van een bepaalde leeftijd; bejaarden dus! Maar daarmee wordt de waarheid ernstig geweld aangedaan; heel veel jonge mensen kunnen genieten van Bingo. Het is natuurlijk heel erg leuk om na een dagje op het strand van Bergen aan Zee gedurende de avond-uurtjes fijn met het gezin Bingo te gaan spelen; hoe leuk en gezellig wil je het hebben!

Populaire badplaats

Bergen aan Zee is een populaire badplaats. Jaarlijks ontvangt het heel veel toeristen. In de omgeving van Bergen aan Zee en Bergen bevinden zich talloze vakantieparken. Hierdoor kunnen alle liefhebbers van de Noordzeekust ondergebracht worden in fantastische accommodaties. Op de verschillende vakantieparken hangt overal een andere sfeer en mogelijkheden. Sommige parken zijn heel luxe en beschikken over alle denkbare faciliteiten. Dan moet je denken aan entertainmentprogramma’s voor kinderen, sauna’s, zwembaden, tennisbanen, et cetera. Op verschillende vakantieparken worden ook bingo-avonden aangeboden. Daarnaast kun je natuurlijk ook Bingo spelen in je vakantiehuisje hetgeen natuurlijk ook heel gezellig is. 

Lotto en Bingo

Aan de basis van het spel Bingo ligt het spel Lotto. Lotto vindt zijn oorsprong in Italië; sinds 1530 wordt in dit land, in het zuiden van Europa, al Lotto gespeeld. De spelleider zit het spel voor en trekt de getallen. Als je dan als deelnemer het getal op je formulier vindt wat ook is genoemd, mag je dit getal wegstrepen!

Duitse toeristen

De Nederlandse kust is erg populair onder de Duitse toeristen. Dat geldt ook voor het plaatsje Bergen aan Zee; het hele jaar door weten onze oosterburen deze fraaie badplaats te vinden. Uiteraard grenst Duitsland ook aan de Noordzee, maar voor het leeuwendeel van de Duitsers is dat te ver weg. Duitsland grenst overigens nog aan een tweede zee: Oostzee. Maar ook deze zee is voor veel Duitsers ver weg. De Nederlandse kust is voor Duitsers die in het midden van Duitsland wonen dichtbij. Ze ziet dan ook veel Duitse kentekenplaten in Bergen aan Zee die wijzen uit de grote steden uit dit deel van Duitsland.