header image
 

Strandzeskamp

Op het strand van Bergen aan Zee is het leuk om een strandzeskamp te organiseren. Op de vloedlijn van deze chique Noord-Hollandse badplaats is het heerlijk vertoeven voor zo’n interessant teamuitje! Veel bedrijven en organisaties organiseren ieder jaar een teamuitje voor het personeel; de medewerkers. Het is een perfecte manier voor een betere samenwerking op de werkvloer; teambuilding dus! Je kunt natuurlijk een teamuitje binnen organiseren, maar het kan ook buiten; hetgeen natuurlijk veel leuker is! En wat is er dan leuker dan het strand van Bergen aan Zee! Strandzeskampen op het strand van Bergen aan Zee; wauw! Deelnemers aan een strandzeskamp hebben zelf veel regie bij het samenstellen van dit evenement!

Roulatieschema

Gedurende de strandzeskamp spelen verschillende teams gelijktijdig verschillende onderdelen van het spel. Door het roulatieschema worden alle zes de spelen gespeeld. Als de groep uit zes personen bestaat; wordt de zeskamp gespeeld. Du moment de groep uit meer of minder deelnemers bestaat, heeft het een andere naam: vierkamp, achtkamp, tienkamp of zelfs meerkamp. Bij de zeskamp wordt doorgaans een thema gehanteerd! De zeskamp vindt haar oorsprong in een tv-programma: ‘Spel zonder Grenzen’. Verschillende landen streden tijdens dit spel tegen elkaar. Saillant detail: Nederland ging er nooit met de hoofdprijs vandoor!

Diverse onderdelen

Verschillende onderdelen worden voor de strandzeskamp ingezet. Dan moet je denken aan stormbaan, voetgolf, diskgolf, boerengolf, beach lacrosse, mega jenga, touwtrekken, powerkiten, beachvolleyballen, flingo, ultimate frisbee, sanjo kitefighy en megaballen race. Daarnaast zijn er nog veel meer onderdelen die je kunt toevoegen. Uiteraard is het voor sommige onderdelen wel van belang dat het waait!