Eten in de strandpaviljoens van Bergen aan Zee!

Op het fantastische strand van Bergen aan Zee staan vier prachtige strandpaviljoens. Strandpaviljoens waar je een natje een droogje kunt scoren en waar je kunt genieten van een mooi uitzicht. De strandpaviljoens van Bergen aan Zee zijn te bereiken middels vier strandopgangen. In Bergen aan Zee zijn prachtige vakantie-accommodaties te boeken.

Ware metamorfose

De strandpaviljoens hebben de laatste decennia een ware metamorfose ondergaan. Vroeger waren het veredelde cafetaria’s waar je een portie friet kon scoren en verder niets, tegenwoordig is dat wel een heel ander verhaal. Heden ten dage kun je in de strandpaviljoens heerlijk eten. Vaardige koks maken de meest wonderbaarlijke gerechten voor de bezoekers klaar. Het eten in een strandpaviljoen in Bergen aan Zee is sowieso een feestelijke gebeurtenis. Tijdens het eten kun je namelijk je ogen ruimschoots de kost geven: kinderen zijn op het strand zandkastelen aan het bouwen en diepe kuilen aan het graven. Volwassen mensen bruinen hun huid op het strand en laten zich afkoelen in het Noordzeewater.

Evenementen

In de zomer worden er bovendien heel veel evenementen door de strandpaviljoens van Bergen aan Zee georganiseerd. Daarbij moet je denken aan barbecues en strandfeesten. Al met al vervullen strandpaviljoens dus een centrale rol op het strand van Bergen aan Zee.

Honden en paarden

Het zijn niet alleen mensen die veel plezier op het strand kunnen beleven, dat geldt ook voor dieren zoals honden en paarden. Honden mogen een groot deel van het jaar loslopen op het strand van Bergen aan Zee. Tijdens het zomerseizoen moeten de trouwe viervoeters echter aangelijnd zijn. Ook voor paardenliefhebbers is het een feest om op het strand met paarden te zijn; strandritten zijn razend populair onder de ruiters en amazones!