Goedkope strandhuisjes huren op het strand van Den Haag!

Strandhuisjes zijn de laatste tijd enorm populair geworden onder de Nederlandse vakantiegangers. Strandhuisjes zijn de vinden in de Haagse badplaats Kijkduin. Je kunt daar kiezen uit twee verschillende soorten strandhuisjes: Haags-type en Kijkduin-type. Naast het strand van Kijkduin zijn er ook strandhuisjes te huur op het strand van Julianadorp aan Zee en op het strand van Kamperland. Julianadorp aan Zee ligt in de provincie Noord-Holland en Kamperland ligt in de provincie Zeeland.

Ultieme plek

Het is natuurlijk de ultieme plek om in een vakantiehuisje te kruipen; het strand. De Nederlandse kust wordt sowieso steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Nog niet zo heel erg lang geleden waren de Gelderse Veluwe en de Drentse bossen favoriet bij Nederlandse vakantiegangers, maar die tijd is dus voorbij. Dit tot groot ongenoegen van ondernemers die in die gebieden actief zijn; zij zien de toeristen én dus ook het geld naar de kustgebieden vertrekken.

Geen files

Als je over een strandhuisje oftewel strandslaaphuisje beschikt gedurende de vakantie, zitten daar uiteraard heel veel voordelen aan. Zo hoef je op zomerse dagen niet in ellenlange files te staan als je naar het strand wil gaan voor de nodige afkoeling. Dat geldt natuurlijk ook voor het einde van de stranddag. Daar sluit iedereen weer achteraan in de file om weer thuis te geraken. En wat denk je van de ochtend? Je wordt wakker en duikt zo de Noordzee in! Dan voel je pas echt dat je leeft. Met een beetje geluk zie je dan ook nog verschillende kust- en zeevogels. Boeiend!