Goedkope vakantieappartementen in Bergen aan Zee!

Als je in Bergen aan Zee wilt overnachten, zijn er verschillende mogelijkheden. Of je kiest voor een hotel, of je kiest voor een vakantiehuisje of de keuze valt op een vakantieappartement! Een appartement in Bergen aan Zee hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Vaak wordt er met aanbiedingen gestunt waardoor je voor heel weinig geld een mooie vakantieaccommodatie hebt in een schitterende omgeving. Het allermooiste is natuurlijk om een appartement in Bergen aan Zee te huren met een uitzicht op de Noordzee. Dat je in de ochtend de gordijnen opzij schuift en je dan een blik kunt werpen op de golven van de Noordzee! Dat je de zon ziet opkomen! En dat je aan het einde van een dag een heuse zonsondergang kunt meemaken vanuit je appartement!

Drie-eenheid zee, duinen en strand

Het is sowieso een enorm voorrecht om in het vaderlandse kustlandschap te mogen vertoeven. Van de drie-eenheid zee, duinen en strand kan een mens nooit genoeg krijgen. Het strand is doorgaans het domein van de mensen. Hier vindt de recreatie plaats. De duinen en de Noordzee daarentegen is de habitat van dieren en planten.

Meeuwen

En dieren zijn er volop te spotten in Bergen aan Zee! Met name vogelliefhebbers komen er ruimschoots aan hun trekken. De meest voorkomende vogelsoort langs de Nederlandse kust is uiteraard de meeuw. Meeuwen zijn er in allerlei soorten en maten. Wat ze allemaal een beetje met elkaar gemeen hebben, is dat ze voor de duvel niet bang zijn. Ze zijn feitelijk hondsbrutaal! Iedereen die weleens met het veer naar Texel is geweest kan dat beamen. Als je op dek een frietje aan het eten bent, eten de meeuwen gewoon met je mee! Prachtig!