Goedkope vakantiehuisjes in Bergen aan Zee!

Het leeuwendeel van de vakantiehuisjes in Bergen aan Zee is niet duur om te huren. Voor weinig geld heb je een vakantiehuisje dat vlak achter de duinen op steenworp afstand van de Noordzeekust ligt. Hoe paradijselijk wil je het hebben!

Duinkommetje

Alleen al de weg van Bergen naar Bergen aan Zee is een feest om mee te maken. De weg glooit heerlijk door het duin- en boslandschap heen en brengt je uiteindelijk in het paradijselijke Bergen aan Zee. Het is overigens geen doorlopende weg; Bergen aan Zee is het eindpunt! Het lijkt net alsof Bergen aan Zee in een kommetje ligt, een soort duinkommetje. Beschermd tegen de buitenwereld. Dat is een groot verschil met de andere Nederlandse badplaatsen. Geen enkele andere Nederlandse kustplaats ligt er zo prettig afgezonderd bij.

Eigen karakter

Als de naar de kustplaatsen kijkt van Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland valt het op dat ze allemaal een eigen karakter hebben. Ze zijn vanuit verschillende invalswegen te benaderen en liggen vaak op routes naar de andere badplaatsen. Bergen aan Zee onderscheidt zich hiermee!

Fileleed

De badplaatsen in de provincie Zuid-Holland zijn het drukst van heel Nederland. Wie op een zomerse dag het strand van Scheveningen of Zandvoort probeert te bereiken, moet vaak urenlang in de file staan. Ook op het einde van de stranddag staat dit fileleed weer op de badgasten te wachten. Ook het strand zelf van Scheveningen en Zandvoort ziet zwart van mensen in de zomermaanden. Hoe anders is dat voor de stranden van Noord-Holland. Met name in de Kop van Noord-Holland is de kust nog op een normale manier te bereiken en kun je op een rustige manier van het strandleven genieten!