Leren skiën in de buurt van Bergen aan Zee!

Bergen aan Zee is een perfecte bestemming voor een mooie zomervakantie! Het plaatsje is uiteraard in het bezit van de wonderbaarlijke drie-eenheid van duinen, Noordzee en strand. Deze drie-eenheid vormt een waar mekka voor kinderen en hun ouders. Kinderen raken namelijk helemaal door het dolle heen als ze het strand en de zee zien. Ze hebben dan de neiging om het opkomende Noordzeewater tegen te willen houden. Daartoe werpen ze van allerlei zandbouwseltjes op. Uiteindelijk is de teleurstelling dan best wel groot als blijkt dat de Noordzee toch alles wegspoelt! Ondertussen zitten hun ouders te genieten van een hapje en drankje.

Il Primo

Wat niet veel mensen weten, is dat je in de omgeving van Bergen aan Zee ook op wintersportvakantie kunt gaan! Vlak in de buurt van Bergen aan Zee ligt namelijk het pittoreske dorpje Bergen. In de bossen en duinen van dit plaatsje ligt Il Primo. Il Primo is een prachtige skibaan waar je heerlijk kunt gaan skiën en op deze manier een echte skivakantie kunt voorbereiden in de Alpen of andere wintersportoorden. Gelukkig is Il Primo in het bezit van een aantal gediplomeerde Nederlands sprekende skileraren die je kunnen helpen bij het onder de knie krijgen van de skisport.

Bovenop een duin

Il Primo ligt echt op een hele mooie locatie; bovenop een duin, diep in een naaldbos. Naast de skibaan is een echte skihut/skichalet gebouwd om nog verder in de wintersportsfeer te komen. Naast skiën kun je bij Il Primo overigens ook snowboarden en langlaufen. Acht maanden per jaar ben je welkom bij Il Primo in Bergen.

Vakantieparken

In Bergen aan Zee bevinden zich verschillende vakantieparken waar je heerlijk kunt vertoeven.