Luxe 5-persoons strandhuisjes in Kijkduin huren!

Mensen voelen zich enorm aangetrokken tot de Noordzee. Een Noordzee die ook immer anders oogt. De zon en de wind zijn daar verantwoordelijk voor. Het zonlicht zorgt ervoor dat het water van de Noordzee alle tinten blootgeeft. De wind daarentegen stuwt de Noordzeegolven tot grote hoogtes.

Strandhuisjes

Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn om doorlopend getuige te zijn van deze wonderbaarlijke natuurfenomenen. Tegenwoordig kan dat! Tegenwoordig kun je namelijk strandhuisjes huren en daardoor dag en nacht op het strand verblijven! De strandhuisjes staan op het strand van Kijkduin, Kamperland en Julianadorp aan Zee. Op het strand van Kijkduin heb je de keuze uit 4-persoons strandhuisjes of 5-persoons strandhuisjes.

Tong

Zoals boven reeds vermeld, is de Noordzee een prachtig natuurverschijnel voor de mens. Voor vissen vormt de Noordzee uiteraard hun natuurlijke habitat. Eén van de vissoorten die in de Noordzee rondzwemt en die daarnaast door de mens enorm culinair gewaardeerd wordt is de tong. Door de ovaalronde vorm van de tong draagt de tong de naam tong!

Doordat de ogen van de tong zich aan de rechterkant bevinden, is de tong in staat om zich half in te graven om op die manier een aanval te openen op nietsvermoedende, voorbijzwemmende prooivissen. Evenals de overige platvissoorten, wordt de tong geboren met ogen aan beide kanten van het lichaam, maar migreert het linkeroog naar de rechterkant. Een volwassen tong kan doorgroeien tot een maximale lengte van 70 centimeter. De tong houdt zich het liefst op in ondiepe wateren in een gebied met veel zand en modder.