Luxe strandhuisjes boeken in Den Haag!

Als op het Journaal voor de volgende dag mooi weer wordt voorspeld, kunnen de vaderlandse badplaatsen zich opmaken voor drukke tijden. Het hele land wil dan maar al te graag verkoeling gaan zoeken in het Noordzeewater. In ons land wonen echter ruim zeventien miljoen mensen en rijden er meer dan acht miljoen auto’s rond. Dit alles op een zeer klein stukje land. Het is niet voor niets dat wij iedere dag worden getrakteerd op heel veel files. Deze files ontstaan omdat mensen van hun woonplek naar hun werkplek moeten zien te geraken.

Kust 

Maar gedurende de zomer komt daar nog een ander type files bij. De autostoet die namelijk richting de vaderlandse kust rijdt. Dat is uiteraard flink balen, zeker als de koperen ploert op je auto zit te beuken en je geen airco aanboord hebt. Als je dan eenmaal aan de kust bent aangekomen, is het leed nog niet geschied. Waar ga je de auto parkeren? Aan de kust is het stervensdruk en overal waar je je auto wilt parkeren, zul je geld moeten betalen. Vaak heel veel geld.

Strandhuisjes

Maar er is een oplossing! Huur een vakantiehuisje op het strand! De zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes. Dan hoef je geen lange reis te maken vooraleer je op het strand bent. Op verschillende plekken in Nederland staan strandhuisjes op het strand. Dat geldt onder andere voor het strand van Den Haag (Scheveningen en Kijkduin), maar ook op het strand van het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee én op het strand van het Zeeuwse Kamperland.