Luxe strandhuisjes huren in Kijkduin!

Op het strand van Kijkduin staan luxe strandhuisjes die je kunt huren en boeken. Kijkduin is één van de twee stranden van Den Haag. Het andere strand is dat van Scheveningen. Op het strand van Kijkduin zijn twee typen strandhuisjes te huur. Type Kijkduin en het Haags type. De strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien, je komt dus helemaal niets te kort en je bent toch in een fantastische omgeving!

Julianadorp aan Zee

Als je liever in een andere provincie een strandhuisje wilt huren, is dat ook mogelijk. Strandhuisjes zijn ook te vinden op het strand van het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee en op het strand van het Zeeuwse Kamperland. De strandhuisjes in Zeeland staan op het voormalige eiland Noord-Beveland aan de oevers van de Oosterschelde op het Sophiastrand. In Nederland kun je vanzelfsprekend kiezen uit verschillende soorten vakantiehuisjes. Ze kunnen staan in bossen, op de heide, of langs de oevers van meren en rivieren. Maar de meest ultieme locatie is uiteraard land de zee! Daarom zijn de strandhuisjes ook zo uniek. 

Oneindig kijken

Er zijn maar weinig dingen waar je oneindig naar kunt kijken. Een mooi aquarium met tropische vissen, een haardvuurtje en … de zee! De kleuren en tinten van de zee zijn altijd anders. Ook de wind blaast de golven altijd op een andere manier. Met andere woorden; het is immer een groot feestje om aan de kust te zijn. Als je dan ook nog in een strandhuisje bivakkeert, is het natuurlijk helemaal een feestje.