Luxe strandhuisjes huren op het strand van Den Haag!

Den Haag is gezegend met twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Het is natuurlijk een feestje om gedurende de zomer op de stranden van Scheveningen en Kijkduin te zijn. Maar het is nog aantrekkelijker om in een vakantiehuisje op de stranden te logeren. En dat kan! Op het strand van Kijkduin kun je namelijk je vakantie vieren in een luxe vakantiehuisje. Er zijn twee type strandhuisjes waar je uit kunt kiezen: het Haags-type en type-Kijkduin.

Kamperland

Den Haag is overigens niet de enige badplaats van Nederland waar je heerlijk een standhuisje kunt huren. Ga ook maar eens kijken op het strand van Julianadorp aan Zee (Noord-Holland) en Kamperland (Zeeland). Ook daar worden de stranden opgesierd met prachtige strandhuisjes oftwel strandslaaphuisjes.

Verkoeling

Het hoeft natuurlijk heel weinig toelichting dat het geweldig is om op het strand te mogen slapen. Het heeft zoveel voordelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar zonnige dagen. Dan wil het gros van ons kikkerlandje niets liever dan lekker in het water van de Noordzee ronddobberen om een beetje verkoeling te verkrijgen.

Files

Als heel veel mensen naar het strand willen gaan, ontstaan er helaas files. Het is natuurlijk geen pretje om gaar gekookt te worden in een auto. Tenzij je uiteraard over een arco beschikt! Maar wat is op dit soort warme dagen een voorrecht, om alvast op het strand te zijn! Als je in een strandhuisje zit, is het uiteraard ook heerlijk om ’s ochtends wakker te worden. Je kunt zo vanuit je vakantiehuisje de Noordzee inspringen. Heerlijk!