Luxe strandhuisjes in Zuid-Holland huren!

Alle vaderlandse provincies die aan de kust grenzen, zijn tegenwoordig in het bezit van strandhuisjes. Strandhuisjes worden ook wel strandslaaphuisjes genoemd en zijn heden ten dage razend populair. In Noord-Holland zijn te vinden op het Noordzeestrand van Julianadorp aan Zee. In Zeeland staan ze op het Sophiastrand van het schiereiland Noord-Beveland bij het plaatsje Kamperland. In Zuid-Holland staan ze op het Noordzeestrand van Kijkduin.

Kijkduin

Kijkduin is een fantastische kustplaats die onder de gemeente Den Haag ressorteert. Uiteraard heeft Den Haag nog een kustplaats; Scheveningen. Maar de strandhuisjes staan niet op het strand van Scheveningen, maar op het van strand van Kijkduin. Als je een strandhuisje wilt boeken, moet je daar doorgaans snel bij zijn. Dat geldt met name voor het zomerseizoen. De Nederlandse strandhuisjes die op het Noordzeestrand staan, worden overigens in de winter weer afgebroken en in grote loodsen opgeborgen. Als men dat niet zou doen, zouden de strandhuisjes worden weggeslagen door het onstuimige weer dat in het najaar en de winter de kop opsteekt.

Kamperland

De strandhuisjes die op het Sophiastrand staan in het Zeeuwse Kamperland worden in de winter niet weggehaald. Deze strandhuisjes zijn het hele jaar door te boeken. Ze liggen namelijk aan de Oosterschelde. De Oosterschelde die ook in de winter goed in toom wordt gehouden. Vakantievieren in een strandslaaphuisje is een unieke ervaring die je niet zo snel zult vergeten. Vooral het feit dat je één bent met de natuur is uiteraard fantastisch. Mensen die dat een keer hebben meegemaakt, komen vaak het volgende jaar weer terug.