Nieuwe strandhuisjes in Zuid-Holland huren!

Nederland kent verschillende provincies die aan de Noordzeekust grenzen. Daarmee zijn ze uiteraard gezegend. De Noordzee heeft namelijk iets betoverends, iets magisch. Helaas wordt het wel steeds drukker aan de kust. Vroeger gingen heel veel mensen op vakantie naar de Veluwe of Drenthe, maar aan die trend is een einde gekomen.

Strandhuisjes  

Waar ook een einde aan is gekomen, is het feit dat het strand niet meer gevrijwaard is van bebouwing. Tegenwoordig is er een nieuw fenomeen op het strand; de zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes! Deze zijn te vinden op de stranden van Kijkduin, Kamperland en Julianadorp aan Zee. Samen met Scheveningen is Kijkduin één van de twee stranden van de gemeente Den Haag. Er zit overigens wel een groot verschil tussen Scheveningen en Kijkduin, de sfeer is totaal anders.

Bijzondere ervaring

Als je je vakantie doorbrengt in een strandhuisje is dat uiteraard één groot feest. Alle overige strandgasten moeten op het einde van de dag weer huiswaarts keren, maar dat geldt niet de strandhuisbezitters. Zij kunnen vanuit hun strandhuisjes genieten van de ondergaande zon. Ook het wakker worden in een strandhuisje is een hele bijzondere ervaring. Op de achtergrond hoor je het geruis van de golven van de Noordzee. Uiteraard hoef je ook niet meer onder de douche te staan, maar kun je zo het verfrissende Noordzeewater induiken. Dat is nog eens op een aangename manier wakker worden en fris aan een nieuwe dag beginnen.