Nieuwe strandhuisjes te Kamperland en Julianadorp!

Fonkelnieuwe strandhuisjes zijn te boeken in Kamperland en Julianadorp aan Zee! Ze schieten tegenwoordig als paddestoelen uit de grond; strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes oftewel beach houses!

Landal en Roompot

Het is z’n geweldig fenomeen; strandhuisjes! Een mooie en luxe vakantiewoning op het strand, wie wil dat nou niet? Uiteraard worden de strandhuisjes door iemand beheerd. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden beheerd en verhuurd door het Landal Beach Resort Oogduyne. De strandhuisjes van Kamperland worden verhuurd door het Roompot Beach Resort.

Kinderen

Kinderen vinden het prachtig om hun vakantie door te brengen in een strandhuisje. Zij hebben de hele dag de beschikking over een mega-zandbank. Terwijl zij zandkastelen aan het bouwen zijn, kunnen hun ouders aan een glas wijn of een biertje gaan nippen. Op deze manier kunnen zij goed de boel in de gaten houden.

Geen fileleed

Daarnaast hoef je ook niet ’s ochtends in de file te gaan staan als je naar het strand wilt gaan. Want je bent immers al op het strand. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden gedurende het laagseizoen weer van het strand gehaald en opgeslagen in een hele grote loods. Dat geldt niet voor de strandhuisjes die op het Sophiastrand in Kamperland staan. Deze zijn het jaar door te boeken. Zeeland is sowieso een geweldige provincie om vakantie te vieren. Het is een streek waar je nog echt het gevoel van ruimte hebt! Het is daarom dat er ieder jaar weer heel veel toeristen naar Zeeland togen. Oók veel Belgen en Duitsers!