Perfect leren skiën in de buurt van Bergen aan Zee!

Iedereen die aan de zomer denkt, komt uit in Bergen aan Zee. Bergen aan Zee; het meest wonderschone badplaatsje van de Nederlandse kust. Een plaatsje waar ook veel kunstenaars wonen zoals schrijvers en schilders. Op het moment dat de zon haar stralen over Nederland uitstrooit, moet je in Bergen aan Zee zijn!

Gouden drie-eenheid

Evenals de andere Nederlandse kustplaatsen bezit Bergen aan Zee de gouden drie-eenheid: Noordzee, strand en duinen. Geen mens op moedertje aarde is daar niet gek en dol op. Zandkastelen bouwen en diepe kuilen graven op het strand is een grote droom van menig kind. Onderwijl genieten de ouders en grootouders van een smakelijk hapje en drankje.

Skiën in Bergen

Iedereen die aan de winter denkt daarentegen, komt op het eerste plaats niet uit in Bergen aan Zee. Dat is helaas niet terecht. Vlak in de buurt van Bergen aan Zee, in het dorpje Bergen, kun je namelijk gewoon op wintersport gaan! Bergen is namelijk in het bezit van een bijzonder aantrekkelijke skibaan die de naam Il Primo draagt. Als je jezelf wilt voorbereiden op een skivakantie elders, kun je jezelf prima terecht in Bergen! Bij Il Primo werkt bovendien een team van gediplomeerde Nederlands sprekende skileraren die je daar wel een handje bij willen helpen!

Il Primo ligt op een geweldige locatie, namelijk pontificaal op een hoge duin diep in het bos! Het duingebied van Bergen (aan Zee) is sowieso een lust voor het oog. Il Primo is 8 maanden per jaar geopend en ben je van harte welkom om aan je skitechniek te sleutelen!

Vakantieparken

Als je een mooi vakantiepark zoekt, ben je in Bergen aan Zee ook aan het juiste adres!