Prachtige strandhuisjes in Cadzand-Bad huren in 2017!

Het strandhuisjes-seizoen voor het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Voor heel veel mensen is het één groot feest om hun vakantie door te brengen in een vakantiehuis op het strand. Deze vakantiehuisjes worden strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes genoemd.

Cadzand-Bad

Deze strandslaaphuisjes zijn te vinden op de stranden van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. In Zeeland bijvoorbeeld op het strand van het schitterende badplaatsje Cadzand-Bad. Cadzand-Bad ligt in Zeeuws-Vlaanderen, vlak bij de grens met België.

Natuur

De plekken in Nederland waar nu strandhuisjes staan, hebben geluk. De overheid heeft namelijk verboden dat er nog meer strandhuisjes worden gebouwd op de vaderlandse stranden. Dat is natuurlijk maar goed ook. De natuur moet de natuur blijven.

Belgische kust

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Belgische kust, dan schrik je. Langs de hele Belgische kust staan gebouwen. Dan moet je denken aan hotels, vakantiehuizen, vakantie-appartementen, et cetera. Het kustbeeld is daardoor niet mooier geworden. Dat moeten we aan de Nederlandse kust zien te voorkomen.

File

Laat onverlet dat het wel een feestje is om in een strandhuisje te bivakkeren. Je bent een met de natuur. Een natuur die bestaat uit de Noordzee, het Noordzeestrand en de duinen. Als je daar middenin zit, word je natuurlijk heel klein en kom je helemaal tot rust. En je hoeft ook niet in de file te staan als je naar de kust wilt gaan op een zomerse dag. Je bent immers als op de plaats van bestemming!