Schitterende campings aan de Noordzee!

Er zijn mensen die zweren bij een verblijf op een camping gedurende hun vakantie. Gezellig in een tentje of camper gaan overnachten. Voor kinderen is het leven op een camping natuurlijk één groot feest; zij kunnen leuk met andere kinderen gaan spelen en veel plezier maken. 

Noordzeecampings

Nederland telt uiteraard heel veel campings. Ze zijn te vinden in het hele land. De mooiste campings bevinden ze aan de vaderlandse kust. De Noordzeekust. Dat zijn dé topcampings; de zeecampings en de duinencampings. De sfeer die daar heerst is heel bijzonder. De Noordzeecampings zijn te vinden de verschillende provincies. Zo ook bijvoorbeeld in de provincie Noord-Holland. In de kustplaatsen Julianadorp aan Zee, Callantsoog en Sint Maartenszee kun je logeren in de mooiste campings die je maar kunt voorstellen. Vlak aan de kust!

Zeehonden

Stel je voor! Je wordt wakker en je kunt binnen een paar tellen op het strand van Julianadorp aan Zee zijn. Op het strand van deze kustplaats staan in het voorjaar en in de zomer prachtige strandhuisjes. De laatste jaren zijn de strandhuisjes een rage in Nederland. Iedereen wil ervaren hoe het is om op het strand te kunnen slapen, zo dicht bij de natuur. De Noordzee is zo mooi. Iedere dag laat de Noordzee weer andere kleuren en tinten zien. Het is een prachtige plek om fraaie schilderijen te maken. Heel veel kunstenaars doen derhalve inspiratie op aan de Noordzeekust. De Noordzee is ook een plek waar heel veel dieren leven; vissen en zeezoogdieren bijvoorbeeld. Met een beetje geluk spot je een paar zeehonden.