Schoolvakantie aanbiedingen in Bergen aan Zee!

Als de schoolvakanties weer losbarsten, gaan de meeste mensen lekker met hun kids op vakantie! Vaak is er dan al maanden voorpret geweest over deze zalige periode. Een tijd dat de ouders niet hoeven te werken en dat de kinderen niet naar school hoeven te gaan. Eén van de eerste vragen die gesteld dient te worden is; gaan we dit jaar de grens over of blijven we in Nederland?

Ultieme vakantiegeluk

Mensen zijn geneigd om te denken dat wat van ver komt goed of beter is dan wat in Nederland voorhanden is, dat geldt ook voor vakanties. Tegenwoordig vliegt iedereen de halve of hele wereld over op zoek naar het ultieme vakantiegeluk, terwijl een mensenleven te kort is om de hotspots van Nederland allemaal te bekijken!

Bergen aan Zee

Neem de vaderlandse kust. Prachtig! Het is feitelijk het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Honderden kilometers aan duinen, bossen, heidevelden, et cetera. Het is bovendien een gebied waar ongeveer een dertigtal dorpjes zijn ingebed. De één wat mooier dan de ander, maar toch. De absolute parel van de Nederlandse badplaatsen is zonder enige twijfel Bergen aan Zee. Het is een piepklein badplaatsje met een unieke uitstraling, een mix van twee werelden; enerzijds kunst (Bergen is een echt kunstenaarsdorp) en anderzijds natuur!

Accommodaties

Om met kinderen tijdens de schoolvakantie voor Bergen aan Zee te kiezen, is helemaal geen verkeerde keuze. De keuze en het aantal accommodaties in Bergen aan Zee is groot, ondanks het feit het maar een piepklein dorpje is, er wonen maar een paar honderd mensen. Vaak stunten de hotels, vakantiehuizen en vakantieappartementen van Bergen aan Zee gedurende de schoolvakantie met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen!