Spotgoedkope last minute vakantiehuisjes Bergen aan Zee!

Gelukkig bestaan er last minutes! Het is de ideale manier om voor zo min mogelijk geld op vakantie te gaan! De vakantie-accommodatie vormt uiteraard het leeuwendeel van de vakantie-uitgaven. Uiteraard geldt dat ook voor de hotels, vakantiehuizen en vakantieappartementen die je in Bergen aan Zee kunt boeken. Dus als je voornemens bent om op vakantie te gaan naar deze Noord-Hollandse badplaats, kan het heel voordelig zijn om de last minutes goed in de gaten te houden.

De weg naar Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is één van de meest sfeervolle kustplaatsjes van Nederland. Er hangt een betoverende sfeer, iedereen zal dat beamen. Alleen al de weg naar Bergen aan Zee toe, is een grootste attractie. Het is namelijk een niet-doorgaande weg die op een heerlijke manier door het duinlandschap meandert. Alleen de mensen die effectief in Bergen aan Zee moeten zijn, rijden over deze weg heen. Wat verder heel fraai is aan Bergen aan Zee, is dat het plaatsje in een soort duinkom ligt.

Natuurgebieden

Ook de omgeving waarin Bergen aan Zee is ingebed, is van een grootste schoonheid. Het dorpje wordt namelijk ingeklemd door twee fantastische natuurgebieden: de Schoorlse Duinen enerzijds en het Noordhollands Duinreservaat anderzijds. Dit zijn natuurgebieden waar je op een heerlijke manier kunt recreëren, zo zijn er fantastische wandelingen te maken en kun je er fijn fietsen!

Breedste én hoogste duinen

De Schoorlse Duinen zijn bovendien heel bijzonder. Het natuurgebied herbergt namelijk de breedste én hoogste duinen van ons land. De Schoorlse Duinen hebben namelijk een breedte van 5 kilometer, waarbij sommige exemplaren een hoogte hebben die de 50 meter ruim overstijgt! Het is een waar feest om in het gebied te bivakkeren …