Spotgoedkope vakantiehuisjes in Bergen aan Zee!

Een groot deel van de vakantiehuisjes in Bergen aan Zee is helemaal niet zo duur om te boeken; als je een beetje geluk hebt zijn ze zelfs spotgoedkoop, zeker als je ziet wat je er voor terugkrijgt. De vakantiehuizen van Bergen aan Zee liggen feitelijk midden in de duinen, op steenworp afstand van de Noordzee. Het is eigenlijk een paradijselijke omgeving!

Duinkom

Als je over de weg van Bergen naar Bergen aan Zee rijdt, verzeil je al in een fraaie droom. Deze weg is zo mooi! De weg voert dwars door de bossen en duinen heen. Bovendien is het geen doorlopende weg, maar heeft als eindbestemming Bergen aan Zee! Bergen aan Zee ligt heel beschermd. Het lijkt net of het strandplaatsje is opgetrokken in een duinkom. Zeer fraai allemaal! Dit is een groot contrast met de andere Nederlandse kustplaatsen. Deze plaatsen hebben allemaal een open karakter.

Fileleed

De strandplaatsen die in de provincies Zeeland en Zuid-Holland liggen zijn het meest druk van ons land. Als je in de zomer op het strand van Scheveningen of Zandvoort wil zijn, moet je eerst urenlang fileleed hebben doorstaan. En ook op het strand zelf ziet het er dan zwart van de mensen. Aan het einde van de dag ben je niet snel thuis. Ook dan mag je aansluiten in de file! Dit soort toestanden maak je gelukkig niet mee in de Kop van Noord-Holland. Hier kun je nog op een normale manier bij het strand komen en kun je nog prima uit de voeten op het strand! Een verademing!