Spotgoedkope wintersport in de buurt van Bergen aan Zee!

Vlak in de buurt van Bergen aan Zee ligt het fantastische plaatsje Bergen. Bergen aan Zee ressorteert zelfs onder de gemeente Bergen. Maar liefst 8 maanden per jaar is het mogelijk om in Bergen op wintersport te gaan! Bergen is een zeer exclusief en chique plaatsje. Het is onder andere een verzamelplaats voor mensen die kunst maken en van kunst houden. Maar het is dus een plaatsje waar ski-liefhebbers ruimschoots aan hun trekken komen.

Il Primo

Bergen is uiteraard een Nederlandse plaats, maar de naam van de borstelskibaan van Bergen draagt een Italiaanse naam; Il Primo! Als je Il Primo vertaalt naar het Nederlands krijg je ‘de eerste’. Il Primo was niet de eerst aangelegde kunstskibaan van Nederland, maar het is wel één van de mooiste van ons land. Zeker als er wat echte sneeuw op de skibaan neerdaalt, is het een waar feest om op de locatie te zijn!

Ski-leraren

Iedereen die voornemens is om op skivakantie te gaan in Zuid-Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk of Italië kan zich op een perfecte manier voorbereiden op de skipiste van Bergen. Ook voor beginners zijn er volop kansen en mogelijkheden bij Il Primo. Bij de skibaan zijn namelijk verschillende ski-leraren werkzaam die je de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen! Eenieder die niet over skimateriaal beschikt, hoeft niet te treuren. Dat is namelijk allemaal te huur bij de Il Primo. Mocht je wél over het materiaal beschikken, maar het is niet meer zo scherp, kun je het laten slijpen door een professionele slijper die op de baan actief is!

Hotels

In Bergen aan Zee zijn verschillende hotels aanwezig waar heerlijk kunt overnachten.