Strandhuisjes huren in Kijkduin!

Op het strand van Kijkduin te Den Haag zijn prachtige strandhuisjes te huur. Er zijn twee typen strandhuisjes te huur op het strand van Kijkduin: type Kijkduin en Haags type. Het is uiteraard een groot feest om op het strand in een vakantiehuisje te kunnen en mogen vertoeven.

Zeehonden

Moet je eens voorstellen: op een ochtend in de zomer word je wakker en hoeft dan niet onder de douche te gaan staan om echt wakker te worden, maar spring je zo de frisse Noordzee in. Geweldig. Met een beetje geluk ben je dan niet alleen in het zeewater. Zo af en toe zwemmen er ook zeehonden met je mee. In tegenstelling wat veel mensen denken, komen zeehonden namelijk niet alleen voor in de Waddenzee en in de Zeeuwse Delta’s.

Ellenlange files

De strandhuisjes van Kijkduin zijn van alle gemakken voorzien. Je hoeft helemaal niet aan comfort in te leveren. Een ander groot voordeel is uiteraard dat je op zomerse dagen geen ellenlange files hoeft te trotseren om op het strand te komen; je bent immers al op het Noordzeestrand. Aan het einde van de stranddag hoef je vanzelfsprekend ook niet aan te sluiten in de file. Jij bent immers de gelukkige die op het strand mag logeren!

Noord-Holland en Zeeland

Niet alleen in de provincie Zuid-Holland kun je tegenwoordig een strandhuisje boeken, dat kan ook in de provincies Noord-Holland en Zeeland. In Noord-Holland staan de strandhuisjes bij het plaatsje Julianadorp aan Zee. In Zeeland staan de strandhuisjes bij het plaatsje Kamperland. Strandhuisjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden.