Tientallen luxe strandhuisjes in Julianadorp en Kamperland!

Strandhuisjes schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond (strand) langs de hele Noordzeekust en de Zeeuwse Delta’s. Het is een echt een hype aan het worden. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee en van Kamperland behoren tot de populairste en meest begeerde vakantieaccommodaties van heel Nederland.

Julianadorp aan Zee

De strandhuisjes kun je huren en kopen. De verhuur van strandhuisjes verloopt middels grote aanbieders. Bij de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee gaat het om het Landal Beach Resort Oogduyne en bij de strandhuisjes van Kamperland gaat het om het Roompot Beach Resort. Iedereen die een strandhuisje huurt, mag gebruik maken van de aantrekkelijke faciliteiten die op de parken aanwezig zijn.

Kamperland

De strandhuisjes van Kamperland liggen op het schiereiland Noord-Beveland aan de Oosterschelde. Het strand aldaar heet het Sophiastrand. De Oosterschelde is een Nationaal park; Nationaal Park Oosterschelde. Het is een gebied waar heel veel planten groeien en dieren leven. De twee meest tot verbeelding levende dieren die in de Oosterschelde leven, zijn de zeehond en bruinvis.

Zeehonden

De grootste kans om zeehonden in de Oosterschelde te spotten, is op het moment van laagwater. Op dat moment zijn de zandbanken drooggevallen. Zandbanken die dicht bij de geul liggen. De Roggenplaat en Vondelingsplaat (op de kop) zijn twee favoriete zandbanken in de Oosterschelde waar zeehonden dan graag liggen te zonnen. Tegenwoordig gaat het goed met de zeehondenpopulatie in de Oosterschelde. Dat was vroeger heel anders. Door de jacht en slechte waterkwaliteit was het bijna gedaan met de zeehonden in de Oosterschelde!