Uniek klassiek concert aan het strand van Bergen aan Zee!

Van alle vaderlandse badplaatsen is Bergen aan Zee waarschijnlijk de mooiste. Iedereen die daar een keer geweest is, zal dat kunnen beamen. Bergen aan Zee is chique. Bergen aan Zee is exclusief. Bergen aan Zee is kleinschalig. Bergen aan Zee heeft fantastische vakantie-accommodaties. Bergen aan Zee zit ingeklemd tussen twee schitterende natuurgebieden. En kunnen we nog wel even doorgaan! Bergen aan Zee is vooral het stralende middelpunt van een prachtig Noordzeelandschap. Een landschap dat zich laat kenmerken door torenhoge duinen, een strand vol met schelpen en een woeste Noordzee! Een Noordzee die bestaat uit oneindig veel grijstinten en daardoor hypnotiserend werkt op het menselijk brein.

Klassieke muziek

Wat ook een prettige uitwerking heeft op het menselijk brein is klassieke muziek. De klanken die vertrekken vanuit een goed bespeelde viool of piano veroorzaken een gevoel van welbevinden bij een groot deel van de mensen! Het zou natuurlijk geweldig zijn om naar klassieke muziek te luisteren in het kustlandschap van Bergen aan Zee. Gelukkig is dat twee dagen per jaar een realiteit. Twee dagen per jaar verandert strandpaviljoen Offshore Beachclub op het strand van Bergen aan Zee in een concertzaal en wordt er fantastische klassieke muziek gespeeld.

Canto on the Beach

De naam van dit evenement is Canto on the Beach oftewel ‘Canto Ostinato’. Regen kan nimmer roet gooien in Canto on the Beach, daar zorgt het overdekte terras van strandpaviljoen Offshore Beachclub wel voor. In totaal staan er op het strand van Bergen aan Zee vier strandpaviljoens; standpaviljoens waar je heerlijk kunt eten en drinken na een lange strandwandeling of na een mooi stranddagje!