Uniek pianoconcert aan het strand van Bergen aan Zee!

Het aantal mensen dat niet heel erg blij en gelukkig wordt van het strand van Bergen aan Zee is waarschijnlijk op één hand te tellen. De kust van het Noord-Hollandse badplaatsje is gewoon een heel erg inspirerende omgeving. Kijk alleen maar eens naar de kleuren die er zijn waar te nemen! De ontelbaar veel grijze tinten van het Noordzeewater en de typisch Hollandse luchten die er doorgaans bovenhangen.

Duinen

En dan nog de duinen. Mooie, gele heuvelen waarbij helmgras al een soort haarimplantaten zorgt voor fraaie, groene onderbrekingen! Bovendien speelt de wind een kardinale rol bij de vorm van de duinen. Als een ware kunstenaar boetseert hij de zandhopen in de meest fraaie vormen. En als klap op de vuurpijl is daar nog het strand. Een mega-zandbak waar jong en oud zich opperbest vermaakt!

Canto on the Beach

In zo’n omgeving is het natuurlijk een ultiem feestje om naar klassieke muziek te luisteren. In Bergen aan Zee is dat gelukkig een jaarlijkse realiteit. Daar vindt ieder jaar het zogenaamde evenement Canto on the Beach oftewel ‘Canto Ostinato’ plaats! Twee dagen lang komen de liefhebbers van klassieke muziek, waaronder pianomuziek, helemaal aan hun trekken. De weersomstandigheden kunnen bovendien nimmer roet in het eten gooien tijdens de muziek. Het evenement vindt namelijk plaats op het terras (overdekt) van strandpaviljoen Offshore Beachclub op het strand van Bergen aan Zee! Strandpaviljoen Offshore Beachclub is één van de vier strandpaviljoens van het kustplaatsje!

Hotels

Het is zeer aanbevelenswaardig om een hotelovernachting mee te maken in Bergen aan Zee! De hotels in Bergen aan Zee bevinden zich namelijk op toplocaties!