Veel bekende Nederlanders in Bergen aan Zee!

Zeventien miljoen mensen! Dat is het aantal mensen dat in Nederland woont. Enorm veel mensen op een heel klein stukje aarde! Uiteraard is het onmogelijk om iedereen te kennen of te herkennen. Dat geldt echter niet voor de Bekende Nederlanders die in ons landje leven. Nederland kent een paar honderd BN’ers die geenszins een anoniem leven kunnen leiden. BN’ers zijn zangers, topsporters, acteurs, presentatoren, et cetera die zich niet meer in de openbare ruimte kunnen begeven zonder herkend te worden. En bleef het daar maar bij, in deze tijden van de smartphone worden er ook direct foto’s en filmpjes gemaakt en staan de BN’ers direct op Facebook en Twitter!

Bolwerken 

Nederland kent verschillende bolwerken waar de dichtheid aan BN’ers heel hoog is. Het meest bekend is natuurlijk ’t Gooi. ’t Gooi bevat een aantal dorpjes zoals daar zijn; Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen en Wijdemeren. Een andere hotspot voor BN’ers is uiteraard de duurste winkelstraat van Nederland, de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. En uiteraard is daar nog Bergen!

Strandhuisjes

Bergen heeft BN’ers veel te bieden. Het is een prachtig kustgebied met de Noordzee, het strand en de duinen. Mensen wonen maar al te graag in zo’n schitterende omgeving. Of gaan er met veel plezier op vakantie. De meest ultieme locatie om een huisje te bezitten of te huren is het strand. Bij verschillende vaderlandse kustplaatsjes staan zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes op het strand. Het is een feest om hierin te mogen verblijven!

 

Strandhuisjes bergen aan zee

Op het strand van Julianadorp aan Zee staan tachtig schitterende strandhuisjes!

 

BN’ers in Bergen aan Zee

Youp van ’t Hek, Adriaan van Dis, Saskia Noort en Bernard Haitink zijn zomaar vier namen van Bekende Nederlanders die een sterke connectie hebben met Bergen (aan Zee). Adriaan van Dis werd in Bergen aan Zee geboren. Saskia Noort werd in Bergen geboren. Youp van ’t Hek en Bernard Haitink werden niet in de genoemde dorpjes geboren, maar verblijven er heel erg graag. Naast deze vier BN’ers, is Bergen (aan Zee) zeer geliefd bij tal van andere BN’ers!

Televisieprogramma’s als Shownieuws en RTL Boulevard verdienen de kost aan BN’ers. Het gros van de natie vindt het namelijk heel erg interessant om iedere avond naar het lief en leed van bekend Nederland te kijken. Curieus is natuurlijk dat de presentatoren van de genoemde programma’s ook tot het gilde van bekend Nederland behoren!