Voordelige last minute vakantiehuisjes Bergen aan Zee!

Je kunt je je geld helaas maar één keer uitgeven. Dat geldt natuurlijk ook voor de vakantiebestedingen. Het leeuwendeel van het geld dat je op vakantie uitgeeft, is bestemd voor de vakantieaccommodatie. Als je ervoor kiest om in Bergen aan Zee op vakantie te gaan, zijn er verschillende soorten van accommodaties waar je voor kunt kiezen; namelijk hotels, vakantiehuizen en vakantieappartementen. Als je een beetje de last minutes in de gaten houdt waarmee wordt gestunt, kun je heel veel geld besparen!

Giga-duinkom

Bergen aan Zee is een uiterst idyllisch badplaats. Dat merk je al aan de weg die er naar toe leidt. Dat is een niet-doorgaande weg die op een heerlijke manier door het duinlandschap meandert. Op het moment dat je dan in Bergen aan Zee aankomt, zie je dat het Noord-Hollandse kustplaatsje als het ware in een giga-duinkom is gelegen! Dit geeft uiteraard een heel bijzondere sfeer.

Schoorlse Duinen en het Noordhollands Duinreservaat

Aan de noord- en zuidkant van Bergen aan Zee bevinden zich twee unieke natuurgebieden: de Schoorlse Duinen en het Noordhollands Duinreservaat. Daartussen zit Bergen aan Zee feitelijk als een pareltje opgesloten. De Schoorlse Duinen en het Noordhollands Duinreservaat zijn twee natuurgebieden waar je heerlijke wandelingen kunt maken en waar je fantastisch doorheen kunt fietsen.

De Schoorlse Duinen zijn bovendien de breedste duinen van Nederland én bezitten ook de hoogste duintoppen van ons land. Er zitten exemplaren bij die ruim boven de 50 meter uitstijgen, hetgeen natuurlijk heel erg hoog is! Het contrast met de lage Noordzee is dan ook overweldigend, het geeft bijna een on-Aardse ervaring om door dit landschap te kuieren!