Waanzinnig mooie strandhuisjes in Kamperland en Julianadorp!

Iedereen die voornemens is om een strandhuisje te huren, kan het best zijn pijlen richten op de strandhuisjes van Kamperland en Julianadorp aan Zee. De strandhuisjes die je daar kunt huren (en kopen) zijn waanzinnig. Ze zijn zeer luxe en dus van alle gemakken voorzien.

Kamperland

Kamperland? Jazeker, het Zeeuwse Kamperland. Kamperland ligt op het vroegere eiland (en nu schiereiland) Noord-Beveland. Het is een badplaatsje dat aan de oevers ligt van de Oosterschelde, een machtige zeearm van de Schelde. De strandhuisjes van Kamperland staan op het Sophiastrand. In totaal zijn er zestig vakantiehuisjes op het strand gebouwd.

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee? Jazeker, het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ligt in hoog in de Kop van Noord-Holland. Het is een kustplaatsje dat uiteraard aan de Noordzee ligt. Op het strand van Julianadorp aan Zee staan geen zestig, maar negentig strandhuisjes. 

Luxe

Als je in de herfst of winter een strandhuisjes wil huren, kun je het beste naar Kamperland togen. Deze strandhuisjes zijn namelijk het hele jaar door te huur. Dat geldt niet voor de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee. Als de herfst zijn kop opsteekt, worden deze strandhuisjes van het strand weggehaald. Als men dat niet zou doen, lopen de strandhuisjes het risico om door de zee te worden verzwolgen. Het is natuurlijk een waanzinnige ervaring om in een strandhuisje te bivakkeren. Zo kort aan de zee kom je nooit meer. Bovendien heb je de beschikking over alle denkbare luxe! Een aanrader dus!