Zeer goedkope schoolvakantie aanbiedingen in Bergen aan Zee!

Het hele jaar kijkt men er naar uit; de schoolvakantie! Een periode dat er geen arbeid verricht hoeft te worden door de ouders en dat er geen proefwerken hoeven te worden voorbereid door de kids! Een heerlijke ontspannen en stressloze tijd dus! De leden van het gezin hebben zich al het hele jaar verheugd op de zomervakantie en denken al het hele jaar na over een leuke reisbestemming; blijven we in eigen land, of trekken we de grens over?

Mensenleven

Mensen hebben de neiging om een vakantieland te kiezen dat zo ver mogelijk van Nederland afligt. Hoe verder hoe beter, is dan de redenatie! Maar Nederland zelf is al zo mooi! Je zou kunnen stellen dat een mensenleven te kort is om al dat fraais te bekijken en te aanschouwen.

Kust- en duinlandschap

Zo heeft Nederland een zeer gevarieerd landschap. Bossen worden afgewisseld met polders en landbouwgebieden. Eén van de mooiste en aantrekkelijkste vaderlandse landschappen is uiteraard het kust- en duinlandschap. Het is een absoluut voorrecht om daarin te mogen bivakkeren. De Nederlandse kust is een paar 100 kilometer lang en bevat naast een overweldigende natuur, een dertigtal fraaie kustplaatsjes. Deze kustplaatsjes zijn onderling zeer verschillend. De meest populaire badplaatsen van Nederland zijn Scheveningen, Zandvoort en Renesse. Het nadeel is wel dat in deze badplaatsen heel veel gebouwd is en dat het er immer loeidruk is. Bergen aan Zee wordt gezien als hét pareltje van de Nederlandse kust. Dit Noord-Hollandse plaatsje is in velerlei opzichten uniek te noemen. Het is er klein en knus en er hangt een heerlijke sfeer!

Accommodaties

Als de vakantiekeuze op Bergen aan Zee valt, zal niemand daar spijt van krijgen. Noch de ouders, noch de kinderen. In Bergen aan Zee kun je kiezen uit tal van hotels, vakantieappartementen en vakantiehuizen. En als je geluk hebt kan de vakantie in Bergen aan Zee ook nog eens heel goedkoop zijn, doordat de aanbieders van de accommodaties vaak stunten met schoolvakantie aanbiedingen en kortingen!