Zeer goedkope vakantiehuisjes in Bergen aan Zee!

Als je een vakantiehuisje in Bergen aan Zee boekt, hoef je daar niet altijd de hoofdprijs voor te betalen. Sommige vakantiehuisjes zijn namelijk zeer goedkoop! Zeker in het licht voor wat je ervoor terugkrijgt. Vrijwel alle vakantiehuizen in Bergen aan Zee zijn op prachtige locaties gesitueerd. De vakantiehuisjes worden omringd door mooie, glooiende duinen waarbij de Noordzeekust om de hoek ligt. Je waant je feitelijk in het paradijs.

Ongekende schoonheid

Alleen al de weg die tussen Bergen en Bergen aan Zee ligt is van een ongekende schoonheid. Deze weg meandert sierlijk door het bos- en duinlandschap dat zich tussen de beide plaatsjes bevindt. Een ander voordeel van deze weg is het feit dat het geen doorgaande weg is: de eindbestemming is Bergen aan Zee. Als je eenmaal in Bergen aan Zee bent aangekomen, waan je jezelf in één grote duimkom. In dit opzicht is Bergen aan Zee een uniek kustplaatsje.

File

Bergen aan Zee is ook een rustige badplaats, niet te vergelijken met de badplaatsen die aan de kust van Zuid-Holland en Zeeland zijn opgetrokken. Op zomerse dagen zoekt heel Nederland verkoeling op het strand van Scheveningen en Zandvoort. Het ziet er dan zwart van de mensen. Bovendien sta je al urenlang in de file om sowieso op het strand te komen. In Noord-Holland en met name in de Kop van Noord-Holland is dat andere koek. Daar heerst rust en kun je zo naar het strand rijden zonder eerst urenlang in de file te hoeven bivakkeren! Een regelrechte verademing!